Hallo

Welkom bij WIEWATWIJN.
Leuk dat je er bent!

Directe Import Uit De Champagne.

Onze champagnes importeren we van kleine, onafhankelijke wijnboeren. Alle wijngaarden hebben een Grand Cru status. Hiermee kiezen we niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor wijnboeren die ervoor kiezen zelf de mooiste champagnes maken.

Award Winning Champagnes.

Natuurlijk verkopen we vooral champagnes die wij zelf lekker vinden. Maar dat onze champagnes ook echt lekker zijn, blijkt ook uit de vele awards die onze champagnes jaarlijks winnen. Zoek onze champagnehuizen dus gerust eens op in de WineSpectator of de Guide Hachette.

Biologische Champagnes. Met Passie Gemaakt.

De champagnes die je op deze website vindt, komen van kleine huizen, waar veel van het werk nog met de hand gebeurt. Niet alleen het oogsten, wat in de Champagne verplicht met de hand gebeurt, maar ook het volledige kelderproces tot aan het plakken van de etiketten op de flessen gebeurt vaak nog volledig met de hand.

Vind Ons In Rotterdam. En 100% Online.

De ‘champagnekelder’ van WIEWATWIJN bevindt zich in Rotterdam. Maar we leveren onze champagnes door heel Nederland. In Rotterdam bezorgen we bestellingen zelf. Daarbuiten kun je je bestelling via FlesPakket laten bezorgen.

De Gezichten Achter WIEWATWIJN

Meet The Team.

Wij zijn Brian Boumans en Nathalie Leentvaar. In 2012 brachten wij voor het eerst een bezoek aan de Champagnestreek. Tijdens deze trip bezochten we een aantal grote en bekende champagnehuizen, maar ook een aantal kleine wijnboeren. Twee daarvan zijn ons erg bijgebleven; Champagne Pierre Legras en Champagne Thierry Rodez. Deze twee champagnehuizen zijn voor ons de reden geweest om WIEWATWIJN te beginnen.

Neem Contact Met Ons Op

Brian Boumans

Wijnadviseur SWEN2

Nathalie Leentvaar

Wijnadviseur SWEN3

Established In 2012

Er Was Eens.

WIEWATWIJN is in 2012 ontstaan met een mooie fles wijn. Onze wijnen halen wij vooral uit het noordoostelijk deel van Frankrijk. Uit de Champagne en  de Bourgogne. Van kleine, onbekende wijnboeren die er voor kiezen zelf de mooiste wijnen en champagnes te maken in plaats van hun druiven te verkopen aan grote handelscoöperaties.

Ok, Genoeg Over Ons